Find din indre “Jubi” – røsten i dig, der kalder på dit højest mulige.

                      Da jeg var barn havde jeg en usynlig venlig, der her Jubi. Det var altid Jubi, der havde lavet rod på værelset eller havde glemt at slukke lyset på badeværelset. Jubi var der også i mørket om aftenen, når jeg lå i min seng og var bange eller ked af det. Han var meget usynlig, men ikke for mig. Jubi gav mig ro og følelsen af at jeg ikke var alene. Har du også haft en usynlig ven?

                      Jeg tror at Jubi var røsten fra oven, den stærke usynlige kraft, der ønsker at forbinde mig til det, der forbinder alt. Til den stærke kraft som er visdommen, skønheden og kærlighedens mulighed. Jeg lærte da jeg blev ældre at Jubi var noget pjat, måske ikke helt pjat, men jeg kunne i hvert tilfælde ikke give ham skylden for et rodet værelse. Som årene gik og jeg kom i skole, da blev det endnu mere akavet at slæbe rundt på sin usynlige ven og langsomt blev min forestillingsverden af Jubi erstattet af matematiske formler, historien om 2. verdenskrig og dansk grammatik. Men samtidig røg også noget meget, meget vigtigt. Fordi vi i den rationelle, naturvidenskabelige verden ikke har plads til det vi ikke kan bevise – så findes det ikke.

                   Men det findes og det kaldes visdom, og det er den stemme, der er indeni os og som kender sandheden om os og om situationen, vi befinder os i. Det har altid eksisteret siden universets begyndelse og det er den kraft, der er modstykket til den rationelle, ydre styret, kolde, materielle, naturvidenskabelige verden. Det er varmen, bindeleddet, det skabende, det musiske, det intuitive, det legende. Det har et navn. Navnet er Sophia.

Det er blevet tabt i den mentale verden på et niveau hvor menneskelig kulde og had, vold, manipulation og korruption har taget over og skubbet samhørighed, næstekærlighed og mening ud til siden. Heldigvis er det ikke forsvundet. Det kan ikke forsvinde for det er selve materialet som universet og dermed dig, er bygget af.

                   Vend blikket indad og gå på opdagelse i dit indre liv. Væk hende, væk din indre visdom, lyt til hendes klare stemme og løft din bevidsthed til det højeste mulige i dig. Det handler om at vi lærer at højne vores bevidsthed og blive det højeste mulige i os, ellers falder vi ind i modløshed og mindreværd. Lad dit lys skinne og din usynlige kraft få en stemme i verden. Den stemme skal være med til at lade Sophia flyde på ny, igennem de menneskelige vævninger og og individuelle hjerter, så vi mærker at vi hænger sammme som en større bevidsthed, som naturen har skabt os og at vi, i forbundethed bringer Sophia, Jubi, og alle de andre tilbage i verden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.