DET NYE MENNESKES POTENTIALE
"BOOTCAMP"

– Et transformerende kursus forløb over 5 mdr. med Chalotte Fruergaard

Lær at bruge dine selvhealende kræfter – og kom ud af spiralen overlevelse og kamp til overlod og frihed.

“Dette forløb er baseret på en indsigt, der fuldstændig har transformeret mit liv. Denne indsigt har, for altid, ændret mit syn på det at være et menneske og et bevidst væsen. Jeg har arbejdet med dette i 30 år, men de sidste 5 år har det været intensiveret, da jeg på min rejse igennem sorgen og krisen valgte  at gå bevidsthedens udviklingsvej. Jeg har intensivt studeret og afprøvet placeboeffekten og forståelsen af os selv som energivæsner og det nye menneskes potentiale
– og det virker!”

Chalotte Fruergaard

Du inviteres til en “bootcamp”, et intenst forløb med en intention om en forandring. Vi øver os sammen, og når vi falder, rejser vi os, lærer af det og bevæger os videre. Du støttes af gruppen og guides af mig til at møde
dit største potentiale og skabe fremtiden. 

Det nye menneskes Potentiale" har været livsforandrende for mig. En helt ny måde at se mit liv og min egen mulighed for at skabe det liv jeg drømmer om. Jeg vidste det godt før - jeg kendte alle orderne - jeg vidste bare ikke præsist hvad jeg skulle gøre. Det ved jeg nu. Jeg har fået "opskriften" ! NU ved jeg hvad der skal til, jeg ved præcis hvad jeg skal gøre - og jeg GØR det! NU har jeg fået ind under huden "at jeg skaber mit eget liv". Det er det fedeste kursus og Chalotte er verdens bedste formidler.

Vil du lære at meditere og få det ind som en daglig praksis? Vil du lære hvordan du skaber din drøm og foretager et indre skift fra frygt til kærlighed, tillid og handlekraft? Så er her chancen, med en af Danmarks dygtigste undervisere ❤ Der er så højt til loftet i Chalottes undervisning, som sprudler af humor, visdom og seriøsitet. Varm anbefaling herfra ❤

Det er det bedste forløb jeg har været på . Det er vitterligt “life changing”, og jeg har været på tons af kurser og udviklingsforløb. Materialet er skarpt, dybt og kærligt og så er Chalotte en gudsbenådet underviser og en særlig kærlig sjæl💓 Skynd dig at sikre dig en plads🙌

🔶 JEG ER KLAR – ER DU?

Jeg er klar til at lære dig om det og give alt hvad jeg ved videre, så du kan:

⫸ Forstå dig selv som et skabende energi væsen.

⫸ Lære at bruge dine selvhealende kræfter, og højne din vibration.

⫸ Forstå at kærlighed ikke er en følelse, men en frekvens og lære at bruge den.

Kort fortalt så vi jeg lære dig formlen, der bringer dig fra overlevelse og kamp til tillid og overflod. Således at du lærer at blive selvgenererende i at slippe gamle programmeringer – i dine intime relationer – som forælder – i forhold til dig selv – dine drømme.

🔶 KENDER DU DET?

Kan du også blive frustreret over ikke at kunne se udover sin egen næsetip, og bliver ved med at gentage gamle mønstre og kapret af de samme følelser? Og at tingene ikke flytter sig. Måske har du forsøgt at flytte på dit indre og ydre liv gennem terapi, bøger du har læst mm. Og vendt tilbage samme sted.

⁃ Måske er du indimellem modløs over igen at befinde dig i en fastlåst situation og tingene kører i ring – og du ønsker bare mere lys og flow i livet.

⁃ Måske du kender til at blive udmattet, fordi den kilde du giver fra udtømmes, og dine ressourcer forsvinder i perioder – Og længes efter at være i integritet med din energi og dine ressourcer OG lære at du selv er master over din energi. Simpelthen lære hvordan du højner din energi og bevidsthed HVER dag.

⁃ Måske du er begyndt at forstå hvor mange af dine handlinger og tanker der er baseret på roller, ren overlevelse og måske frygt – og du ønsker bare et liv med fred og frihed indeni dig.

Videnskaben fortæller os at vores hjerne er organisk (kan forandres) fra minut til minut. Når du gør noget andet end du plejer. Tiden er inde til at hoppe ud af reptil hjernen og ind i dine uudnyttede ressourcer.

🔶 Dette er det nye menneskes POTENTIALE.

Undervisningen er funderet i spirituel psykologi, kvantefysikken, epigenetikken, pshychoimmunologien, non-dual psykologien, yoga filosofien. Jeg er desuden elev af Dr. Joe Dispenza  Gregg Braden, Bruce Lipton, Deepak Chopra, Gangaji  m.fl.

 

🔸🔸🔸

🔶 DETTE FÅR DU PÅ FORLØBET:

Jeg vil gerne give dig nektaren af alt det, som jeg har lært og praktiseret de sidste 30 år.

AT DU ER SKABEREN AF DIT LIV OG DINE FØLELSER ER DIN GUIDE

Konkret vil jeg lære dig:

🔶 Trin-for-trin model til at åbne for din energi og bruge den til at skabe og heale.

🔶  Hvordan du kan arbejde med de forskellige energi frekvenser, og deres betydning, når du skal skabe en ny virkelighed. De kendes som beta, alpha, theta, delta, gamma.


🔶  At slippe dine programmeringer. Da 95% af vores adfærd er styret af vores fortid, barndom osv. skal der noget til for at komme ud af den spiral – jeg vil så gerne lære dig hvordan du også kan få adgang til den frihed.


🔶 Du har sikkert oplevet, og kender til at lytte til dit hjerte, og at et hjerte er klogt og vil vise dig vejen. Der er SÅ MEGET mere tilgængeligt som neuro videnskaben har opdaget bare indenfor de sidste 5 år, som dit hjerte og krop kan, når du står i NU’ET og lader det være dit ståsted. 


🔶 Det handler ikke om at få mere selvværd, et bedre parforhold, og lidt mere fred. Det handler heller ikke om at flytte rundt på psykologiske teorier. At komme ud af den spiral handler om at løfte din bevidsthed og opdage at du ER så meget mere bla. ren energi og kan manifestere alt derfra. – og jeg vil vise dig hvordan.

🔶 PROGRAM

🔶 Session 1 

“Om at vække den indre kæmpe”

Grundelementerne i det nye menneskes potentiale.

Loven om tiltrækning – myter og tiden.

Det ubevidste  95% – 5% – 70% – 0-7 år  og vanens fængsel.

Hvordan forandrer man?

Værktøjer til at åbne sindet.

🔸🔸🔸

🔶 Session 2

“Homo Luminus – det nye menneske består at energi, vibration of frekvens”

Vi undersøger spørgsmålene:
Hvad er frekvens i den menneskelige krop?
Hvordan højner jeg min vibration?
Hvorfor betyder energi ALT for min sundhed og velvære?

Værktøjer til at højne din vibration.

🔸🔸🔸

🔶 Session 3

“Programmeringer er vaner, som er stopklodser”.

Afsløringen af dine personlige programmeringer. 

Hvordan du bryder med dit “lille” jeg og vækker din indre kæmpe.

Hvorfor kærlighed er grundlæggende for Det Nye Menneskes Potentiale.

Værktøjer til at højne din bevidsthed og generere mere (selv)kærlighed.

🔸🔸🔸

🔶 Session 4

“Følelsernes rolle – om magnetisme og sammenhængen mellem hjerne og hjerte”

Hjernens rolle i det nye potentiale 
Kvantefeltet – hvor er det? –  og hvad indeholder det?

Vi søger både videnskabens svar og din egen oplevelse.

Værktøjer til at kontakte kvantefeltet og arbejde med følelserne magnetisme.

🔸🔸🔸

🔶 Session 5

“Formlen” 

– for uendelig vækst og forandring.

Det, du skal vide for at kunne fortsætte rejsen.
Vi forbinder alle elementerne til en enkel opskrift.

Du har nu viden, værktøjer og en klar opskrift på at vække dit potentiale og skabe evige forandringer i dit liv.

Værktøjs kassen samles.

🔸🔸🔸

🔶 DET PRAKTISKE
Forløbet er over 5 måneder og vi mødes i alt 10 gange fra september 2024 til januar 20245 

Vi mødes 5 gange fysisk i vores skønne Ananda House of Sacred Living ved havet i Gilleleje og 5 gange mødes vi online vi zoom, således ses vi hver 14. dag og kan fordybe os i arbejdet over tid. (Herudover vil vi have en privat lukket facebook gruppe som vores eget lille virtuelle møderum).

Undervejs i forløbet vil du få tilsendt energi healinger, og meditationer, der styrker din rejse samt andet inspirerende materiale.

🔸 WEEKEND BOOTCAMP EFTERÅR 2024:

#1 Møde Session – 21. september 10.30-18.00
#2 Online – 1. oktober 17.00-18.30
#3 Møde Session – 19. oktober 10.30-18.00
#4 Online – 29. oktober 17.00-18.30
#5 Møde Session –16. november 10.30-18.00
#6 Online – 26. november 17.00-18.30
#7 Mødesession – 7. december 10.30-18.00
#8 Online – 17. december  17.00-18.30
#9 Møde Session – 11. januar 10.30-18.00
# 10 Online – 21. januar 17.00-18.30

🔸 PRIS: kr. 14.400,-
(Det er muligt at betale med månedlige afdrag. Ved afdrag betales kr. 4.000,- ved tilmelding og resten aftales). 

Frameldings policy: fuldt beløb returneres op til 30 dage før kursusstart. 30 dage til kursus start  fratrækkes depositum på 2000,-. Framelding efter 1. weekend returneres 50%. Ingen returnering af kursusbeløb efter 2. weekend. Ved afdrag forpligtes du til at betale det fulde beløb ved afbrudt kursusforløb.

Vi mødes i Ananda House of Sacred Living, der ligger 200 m. fra havet i skønne Gilleleje, og vi vil bruge naturen i undervisningen.

Kurset er med kaffe/te frugt/snack, frokost skal du selv medbringe. 
I det hele taget er området ideelt for indre udforskning.

Tilmeld mig

🔸🔸🔸