MINDFULNESS OG NÆRVÆR SOM LEDELSESKRAFT

Det handler om det indre lederskab. Hvordan vi leder os selv med kraft og autenticitet og om at være tilstede og nærværende i alle situationer af vores (arbejds)liv.

Formelle ledere eller ej, er vi altid ledere af vores eget liv. Hvis du vil opnå klarhed og fuldt overskud bliver du nødt til at være nærværende. Du bliver nødt til at lære at være i nuet, lære at stoppe op, for ellers kan du ikke høre, om du er på rette vej. Med nærvær er vi bevidst handlende mennesker. Nærvær leder til klarhed, hjertelighed og handlekraft.

Det er en helt konkret værktøjskasse, der er skræddersyet til erhverslivet og hverdagen som medarbejder eller leder. Den er baseret på hjerne forskning, neurovidenskab og principperne indenfor mindfulness.

MIN VISION

  • NÆRVÆR bidrager til en sund samarbejdskultur, hvor den enkelte medarbejder og ledere trives og hvor hver især tager ansvar for egen trivsel.

  • Gennem et fælles sprog og let tilgængelige værktøjer hjælper jeg mennesker med at   fokusere og genfinde styrke og overblik. 

  • Jeg tror på, at når enhver kan finde sit eget ståsted bidrager den enkelte til det fælles bedste og dermed sikrer fremtiden for virksomheden.

  • Jeg tror på at mennesker der trives og tager ansvar for egen indre balance bliver glade medarbejdere, der naturligt udnytter det fulde potentiale i opgaveløsningen.

NÆRVÆR bidrager til en stressfri verden.

Et værdifuldt lederskab og mindset er; når selvledelse, autenticitet, mod til at lede fra både hjerte og hjerne, samt evnen til at stå i egen kerne, går op i en højere enhed. Helt konkret tilbyder jeg skræddersyede forløb til både den enkelte, teams og hele virksomheden.

MINE KERNEPRODUKTER:

Dagene er designet til at skabe en nærværende og sund arbejdskultur. Det er et oplevelsesorienteret kursus der skaber varige resultater og giver deltagerne en værktøjskasse til styrke sig selv og samarbejdet.

En workshop, der giver en praktisk indsigt og en værktøjskasse til daglig brug. Meditation og åndedræt indgår i undervisningen – kan med fordel kobles med en opfølgnings workshop.

Et personligt forløb til den medarbejder der er ramt af stress symptomer eller burnout. En skridt – for – skridt proces tilbage til hverdagen med gode rutiner til at komme tilbage til den bedste version af sig selv.

MINDFULNESS OG NÆRVÆRS TRÆNING GIVER

TALLENE TALER FOR SIG SELV - STUDIER VISER:

%
Øget fokus
%
Mindre stress
%
Øget produktivitet

kilde: Sundhedsstyrelsen

UDPLUK AF MINE KUNDER:

TIDLIGERE KUNDER UDTALER:

“Det er os der siger tak, jeg håber også at vi alle kan bruge læringen både på arbejde, men også privat, til at blive endnu bedre udgaver af os.
Jeg ønsker dig alt godt fremover, og jeg håber at du når ud til mange mennesker, for de fortjener at få den indsigt, som vi er glade for at du har givet os. Jeg betragter dig som en gave for menneskeheden”.

Johanne Banke Thorup
Domstolene, Nuuk

“I de sidste 2 år har vi tilbudt mindfulness kurser til vores medarbejdere med Chalotte Fruergaard, og fået særdeles positive resultater ud af det. Medarbejderne har særligt værdsat muligheden for at få en pause fra hverdagen og tanke batterierne op. Derudover har mindfulness kurserne givet medarbejderne konkrete værktøjer til hvordan de selv kan få skabt fysisk og psykisk overskud i deres travle hverdag. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Chalottes mindfulness kurser, og med en dybde og en grundighed, som giver varige adfærdsændringer hos medarbejderne”.

Pernille Wettergren 
HR direktør, Dansk Standard

“Tak for et dejligt kursus, med fordybelse, nærvær og indlevelse. Det var – som altid – en meget engageret og livsbekræftende oplevelse. Tilbagemeldingerne efterfølgende fra deltagerne har også været meget positive. Flere har direkte spurgt om det var muligt at få opfølgende kurser”. 

Halbjørg Lamhauge
Leder af familieplejeordningen, Thorshavn Færøerne

DELTAGERE SIGER:

“Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisningsform, som er konkret, ærlig, jordnær og anvendelig. Med sin nærværende og professionelle tilgang skaber hun de perfekte rammer for udvikling”

“Fantastisk inspirerende og meget menneskelig og nærværende”.

“Enormt motiverende og engageret menneske. Kæmpe indlevelsesevne fra Chalotte. Hun lyser op med sin undervisning og er ikke bange for at vise sine følelser. Det bedste kursus jeg nogensinde har været på.”

“Suveræn underviser som hviler i sig selv ….. kunne ikke forestille mig en bedre underviser – hun er kanon :O)”.

CV

  • Selvstændig siden 2003
  • Chalotte har mere end 30 års erfaring og har undervist mere end 30.000 mennesker privat og i erhvervslivet både i Danmark og i udlandet.
  • Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisning, som er, konkret, ærlig, jordnær og anvendelig.
  • Med sin nærværende og professionelle tilgang, skaber hun de perfekte rammer for udvikling.
  • Hendes tilgang til Mindfulness og metode er prisbelønnet, da hun i 2012 modtog prisen som årets  underviser i CONFEX for sin undervisning i personlig udvikling.

Samarbejde:
Associate Partner Codan/RSA group 2009-2017.
Team Consult Development 2003 – 
Landmark Education International 1996-2003

Certificeringer:
Coach/Mentor Coach LEC international
MBTI OPP Assessment
EI, Emotionel Intelligens HAY International

Forfatter:
Lemuel Books 2010: “Det handler om Kærlighed”

Uddannelse:
Mindfulness Instruktør
Seminarleder, LEC International
Oxford Leadership Academy, SLP Facilitator
Yoga – og Meditationslærer
Bachelor CBS, økonomi, fransk og Italiensk
Biokinesiolog