INDIVIDUELLE FORLØB MED CHALOTTE FRUERGAARD

Det er min dybeste overbevisning at vores liv er en vejviser til personlig udvikling og at planeten er et vidunderligt sted at udfylde vores højeste potentiale. 

Min egen udviklingsvej har vist mig dette, gennem lykke, tab og omskiftelige omstændigher. Den har vist mig at netop livet giver os en unik mulighed for gennem vores gaver og talenter at bidrage til en højere livskvalitet for alle.

Alle kender dette, men alle kender også det modsat, nemlig at føle os fanget og sidde fast i en situation eller i en rolle omkring et specifikt område i livet.

Når du er kvalt af dine bekymringer, begrænsninger og usikkerhed, er du ikke fri til at leve dit liv fuldt ud, og du kan ikke bidrage verden omkring dig. I stedet trækker du på verden og andres energi.

Smerte er en uundgåelig oplevelse men lidelse er valgfrit. Det meste af tiden er lidelse en selvpåført oplevelse. Psykologisk og følelsesladet lidelse er de vigtigste årsager til din fysiske smerte, fordi kroppen reflekterer, hvad sindet oplever.

Lidelse kommer fra din mentale tilstand of når du lider undertrykker du dine muligheder for vækst og helbredelse. Du begrænser din stemme og din frihed. Du besidder en meget større personlig styrke og skaber kraft end du måske tillader dig selv at tro og bruge.

Jeg tilbyder individuelle forløb til dig der ønsker indre udvikling og spirituel forvandling. Jeg tilbyder at være din mentor på din indre udviklingsvej.

HER ER MULIGHEDERNE FOR INDIVIDUELLE FORLØB

LIFE COACHING

Samtaler

ESSENS PAKKE

Forløs din essens

MENTOR FORLØB

3 mdr. forvandlende forløb

DET BRUGER JEG I MIT ARBEJDE:

Du får et skræddersyet forløb, baseret på mine 30 års erfaring både med privat personer samt i erhvervslivet. Intuitivt vælger jeg min coaching form og sammen udvikler vi det til et transformerende forløb. Her er en liste over nogle af mine metoder:

Jeg arbejder også med coaching i erhverslivet. Her finder du min erhvervsprofil – Tryk her.

5/5