Instituttet for vågen bevidsthed

RETREAT I GRÆKENLAND - OPLEV PÅ EGEN KROP EN UGE MED STILHED OG NÆRVÆR
Den 15.-22.august 2021

På vores retreat i Grækenland oplever du en uge med egenomsorg og kærlighed gennem stilhed og nærvær, meditation og yoga.

Tid er blevet en luksusvare og det kan være meget svært at få den tid, der skal til, for at restituere. Finde de indre svar og lytte til intuitionens stemme fra hjertet. I stedet løber vi med en halv vind, mere og mere hjernestyrede, uden dog at løse vores vigtigste opgaver i livet, nemlig at leve det, med fred og kærlighed. Vi griber til hurtige løsninger og programmerede handlinger, der måske ikke er det bedste valg.

Vores retreat i Grækenland er en rejse hjem til dig selv og det lægger vægt på tilbagetrækningen fra hverdagen eller fra en specifik livssituation, hvile, afspænding af nervesystemet, genopladningen og balancen i livet.

Det handler om fordybelse og nærhed til dig selv. Det handler om egen omsorg og om at lære at bruge din krop som værktøj til indre balance og et fredfyldt sind. En kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle, når vi stopper op og lytter indad.

En uge hvor du kan “være i fred” og være langsom.

Trænger du til at lade op og få ny energi, eller trænger du til “at være i fred” og langsomt finde din vej? – så er ugen for dig.

Befinder du dig ved begyndelsen af en ny livssituation, et sted i livet hvor det gamle er væk og det nye ikke har indfundet og rodfæstet sig endnu. Befinder du dig i “mellemlandet”, i “ingenmandslandet” i mellem, det du ikke længere har i dit liv, det du har forladt eller det der har forladt dig., så er ugen for dig.

Ugen er også for dig der bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde. Tit skal man langt væk for at finde hjem.

Forlæsninger bringer dig den nyeste forskning indenfor nærværets kraft og vågen bevidsthed.

Gennem forelæsninger om nærværets kraft, kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Fordybende aften sessions efterfulgt af slendrende gåture til havne byen Molivos.

Aften-sessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene. Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen. Det kræver ingen erfaring at deltage, alle kan være med.
 
Velkommen til en uforglemmelig uge på Sophias Retreat i Grækenland!
Kærligst Chalotte Inannah
Chalotte Inannah

Testimonials

"

Et fantastisk retreat. Jeg kom i kontakt med dybder af mig selv, jeg ikkeengang vidste jeg havde

"

Chalotte er, med sin varme, visdom og nærvær den perfekte guide på en rejse indad.

"

SÅ smuk en rejse - af hjertet TAK!

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Næste kursus: 15.-22. august 2021
 
 
Kursuspris: 3.150,- Prisen inkluderer ca. 25 timers undervisning, samt stor lækker vegetarisk brunch buffet og fri adgang til the/kaffe. Dertil kommer flybillet og ophold. 
Vi bor alle på Milelja Retreat Center. Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle”. Betaling af værelset sker ved ankomst.
 
Afbestillingsbetingelser: Depositum kr. 1.000,-  refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.
 
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
IMG_4004

INDLOGERINGSMULIGHEDER

ENKELT VÆRELSE:

Alle priser er pr. person, inklusiv ugens ophold og morgen-brunch buffet. Derudover betaler du 51 € om ugen, for 4 gange frokost samt fri the og kaffe. Dette er også inklusiv en græsk turist-skat på 4€ pr. person.

DOBBELT VÆRELSE:

Alle priser er pr. person, inklusiv ugens ophold og morgen-brunch buffet. Derudover betaler du 51 € om ugen, for 4 gange frokost samt fri the og kaffe. Dette er også inklusiv en græsk turist-skat på 4€ pr. person.

Chalotte Inannah

Gennem 25 år har Chalotte Inannah inspireret og guidet mennesker til deres inderste kerne af fred. Hendes arbejde har vist tusinder af mennesker vejen til kærlighed og visdommen i hjertets intelligens både herhjemme og internationalt. Hun er forfatter til bogen ‘Det Handler om Kærlighed’ (Lemuel Books).

Yoga og meditationslærer. Kåret som årets underviser i mindfullness.

 

”Med kompetence og erfaring blev jeg guidet igennem en uge i høj klasse, hvor jeg med kærlighed og rummelighed fandt ind til min indre fred. Jeg er jer dybt taknemmelig. Retreatet gav mig en indre fred, der ikke har været muligt for mig, at nå gennem årelang terapi og meditation. Retreatet åbnede op for min energi til livet og leve med det som er. Tusinde tak for en helt igennem kompetent guiding til krop og sjæl”.