FORNY KROP, SIND OG ÅND - TAG PÅ RETREAT MED STILHED OG MEDITATION

At trække sig fra hverdagens ræs og lære meditation og stilhed er en livsnødvendighed for at leve et langt og sundt liv.

At trække sig i stilhed er i tusinder af år blevet brugt til at stilne og udvikle sindet og sjælen mod et fredfyldt og sundt liv. Sådan er det stadig, måske mere vigtigt end nogensinde. Al healing begynder fra et fredfyldt sind og et nervesystem, der er i balance. Den optimale tilstand for at opnå en højere bevidsthed er, når kroppen er afslappet og når nervesystemet er i ro. Derfor er det vigtigt at tage tid til at trække sig tilbage for at skabe den indre ro, der skal til.

På den måde åbner du for dybere indre udvikling, du giver også din krop de allerbedste vilkår for heling . Vores retreats tilbyder dig stilhed, meditation & yoga samt indføring i neurofysiske teorier og værktøjer.

Tag på retreat med Sophia Instituttet for at afbalancere dit sind, vække din bevidsthed og fordybe dig i din spiritualitet, gennem åndeligt samvær med dig selv. 

Vi udvælger med omhu vores retreat steder og sikrer os at de harmonerer med vores intentioner og værdier.

Vi søger hele tiden at finde skønne steder til vores stilhed, meditation og yoga retreats. Vi har ikke nødvendigvis krav om luksus, men at stedet harmonerer med vores værdier og tilbyder de rigtige omgivelser for afslapning, reflektion og fysisk bevægelse. Vores store antal af gengangere, år efter år, vidner om hvor stor effekt vores retreats har på krop-sind & ånd. Vi tilbyder retreats i både Danmark, Spanien og GrækenlandVores 2023 program går til vores skønne gengangere; Cal Pau Cruset i Spanien og Milelja Retreat Center på vidunderlige Lesbos. Vi tilbyder også weekend retreats i vores studie Ananda House i Gilleleje, 200m fra havet.