Weekend Retreat i Gilleleje 10.-11. juni 2023

2 dage med forkælelse, restitution, stilhed, nærvær,
naturen og dig selv.

 

🔸 Vi giver dig en weekend hvor du kan retreats, genoplade batterierne og trække dig fra hverdagen. 

🔸 Dagene byder på afspændende, Yoga, Qi Gong (meditation i bevægelse), meditation, nærværs træning, Walking Meditation i naturen, dejlig morgenmad, te og frugt.

🔸 Vores undervisning er funderet i krop, sind og ånd og har altid et aspekt af bevidsthed og tankens påvirkning af vores liv. 

Kroppen fylder derfor rigtig meget i vores undervisning, men også vores måde at se på verden på, som afspejler sig i vores helbred og mentale velbefindende. Vi bruger derfor også lidt tid på at give et par  input til, hvordan vi kan styrke vores opmærksomhed i det daglige.

Giv dig selv en pause og forkæl din krop og sjæl, og lær at flytte din opmærksomhed fra mangel, som gør dig stresset til indre fred og kærlighed som giver dig styrke til at gå fremad.

IMG_3362

🔸 Retreatet er et eksternat, dvs. uden overnatning. Hvis du ønsker at overnatte, findes der mange muligheder i området, både hotel og B&B (Vi hjælper gerne).

🔸Vi er:

Chalotte Fruergaard og Clauss Matteo Julian Gyllun og har mere en 25 års erfaring i at afholde retreats og arbejde med mennesker.

At være på retreat med os er, udover en masse kropslige oplevelser, en rejse ind i dig selv og en hjælp til at udløse dine egne selvhelbredende kræfter.

Vi forener vores kompetencer med traditionel kinesisk medicin, energi medicin, yoga traditionen, kvantefysik, meditation, non dual psykologi og spirituel psykologi.

Vores intention er at give dig en samlet oplevelse af dig selv, give dig fysisk og mental fred, så du kan folde dine vinger mere ud og være i din hverdag med fred og styrke.

DATO:
10.-11. juni 2023

LØRDAG: 9.30-17.30
SØNDAG: 9:30-16.30

PRIS: 
2.000,- 

 

STED:
Ananda House of Sacred Living, Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje

TILMELDING: