OM CHALOTTE FRUERGAARD

Jeg har mere en 30 års erfaring i arbejdet med mennsker, både i erhvervslivet og privat. 20 af disse år har været selvstændig ledelses konsulent i erhvervslivet, hvor jeg primært har arbejdet med ledelse, performance, konflikthåndtering, samarbejde og  mindfulness. Sideløbende har min interesse for det åndelige og sjælens vej ført mig til udviklingen af vores vej i selve livet.

Jeg er optaget af menneskets og dets rejse mod helhed og min egen  udviklingsrejse startede som 17 årig og er, som de flestes, udsprunget af personlige sår, der senere bliver til et kald for orden og forståelse. Det har ført mig gennem traditioner, discipliner, psykoterapi, kognition, coaching, naturens healende kræfter, kærlighedens alkymi, og m.m.

Livet har undervist mig.

Visdom formes af livets begivenheder i kontakt med et vågent sind. Jeg har mødt modstanden, tabet, sårbarheden, svigtet, døden, stress m.m. Alt sammen har det formet mig, så jeg med fødderne plantet i jorden, hjertet i midten og hovedet mod himlen, kan formidle min viden til andre og gøre en forskel. Jeg er stadig på vej og ser livets proces som en uendelig rejse, der kræver mod, indsigt og kærlighed.

Udviklingsrejsen går gennem vores sår.

Som moderne spirituel lærer, hjælper jeg mennesker på udviklingsrejsen – ind i forbundetheden og kærligheden. Både kærligheden til dig selv og dine nærmeste samt kærligheden til det liv, der leves.

 

Gennem min undervisning i bevidsthed, frihed, nærvær, og årvågenhed viser jeg vejen til et fredfyldt sind og svarer på din længsel efter et autentisk liv ved at vise dig vejen til og gennem hjertet.

Brobygger mellem det gamle og den ny bevidsthed.

Jeg er brobygger imellem de gamle etablerede systemer og den spirende nye bevidsthed, der tager form omhandlende sammenhængskraft, helheder og balance mellem hoved og hjerte.

CURRICULUM VITAE

  • Selvstændig siden 2003
  • Chalotte har mere end 30 års erfaring og har undervist mere end 30.000 mennesker privat og i erhvervslivet både i Danmark og i udlandet.
  • Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisning, som er, konkret, ærlig, jordnær og anvendelig.
  • Med sin nærværende og professionelle tilgang, skaber hun de perfekte rammer for udvikling.
  • 2012  Kåret som årets underviser I CONFEX, for Mindfulness og metode
    2012  Kåret af FEMINA som én af Danmarks 100 mest inspirerende og imponerende kvinder.
    2013  Fremhævet af magasinet FIT LIVING som én af 10 kvinder, der gør en forskel.

    2007 – Retreat holder i Danmark og udlandet 

Samarbejde:
Associate Partner Codan/RSA group 2009-2017.
Team Consult Development 2003 – 
Landmark Education International 1996-2003

Certificeringer:
Coach/Mentor Coach LEC international
MBTI OPP Assessment
EI, Emotionel Intelligens HAY International

Forfatter:
Lemuel Books 2010: “Det handler om Kærlighed”

Uddannelse:

Seminarleder/Coach, LEC International
Oxford Leadership Academy, SLP Facilitator
Yoga – og Meditationslærer, v. Iben Bertelsen
Bachelor CBS, økonomi, fransk og Italiensk
Biokinesiolog, Skolen for Biokinesiologi
Reiki Healer, Reiki Master Annalis Valentin

ET UDDRAG AF MINE KUNDER

DET SIGER FOLK OM MIT ARBEJDE:

TIDLIGERE KUNDER UDTALER:

“Det er os der siger tak, jeg håber også at vi alle kan bruge læringen både på arbejde, men også privat, til at blive endnu bedre udgaver af os.
Jeg ønsker dig alt godt fremover, og jeg håber at du når ud til mange mennesker, for de fortjener at få den indsigt, som vi er glade for at du har givet os. Jeg betragter dig som en gave for menneskeheden”.

Johanne Banke Thorup
Domstolene, Nuuk

“I de sidste 2 år har vi tilbudt mindfulness kurser til vores medarbejdere med Chalotte Fruergaard, og fået særdeles positive resultater ud af det. Medarbejderne har særligt værdsat muligheden for at få en pause fra hverdagen og tanke batterierne op. Derudover har mindfulness kurserne givet medarbejderne konkrete værktøjer til hvordan de selv kan få skabt fysisk og psykisk overskud i deres travle hverdag. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Chalottes mindfulness kurser, og med en dybde og en grundighed, som giver varige adfærdsændringer hos medarbejderne”.

Pernille Wettergren 
HR direktør, Dansk Standard

“Tak for et dejligt kursus, med fordybelse, nærvær og indlevelse. Det var – som altid – en meget engageret og livsbekræftende oplevelse. Tilbagemeldingerne efterfølgende fra deltagerne har også været meget positive. Flere har direkte spurgt om det var muligt at få opfølgende kurser”. 

Halbjørg Lamhauge
Leder af familieplejeordningen, Thorshavn Færøerne

DELTAGERE SIGER:

“Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisningsform, som er konkret, ærlig, jordnær og anvendelig. Med sin nærværende og professionelle tilgang skaber hun de perfekte rammer for udvikling”

“Fantastisk inspirerende og meget menneskelig og nærværende”.

“Enormt motiverende og engageret menneske. Kæmpe indlevelsesevne fra Chalotte. Hun lyser op med sin undervisning og er ikke bange for at vise sine følelser. Det bedste kursus jeg nogensinde har været på.”

“Suveræn underviser som hviler i sig selv ….. kunne ikke forestille mig en bedre underviser – hun er kanon :O)”.