CHALOTTE FRUERGAARD

Min udviklingsrejse startede som 17 årig og er, som de flestes, udsprunget af personlige sår, der senere bliver til et kald for orden og forståelse. Det har ført mig gennem traditioner, discipliner, psykoterapi, kognition, coaching, naturens healende kræfter, kærlighedens alkymi, og m.m.

Livet har undervist mig.

Visdom formes af livets begivenheder i kontakt med et vågent sind. Jeg har mødt modstanden, tabet, sårbarheden, svigtet, døden, stress m.m. Alt sammen har det formet mig, så jeg med fødderne plantet i jorden, hjertet i midten og hovedet mod himlen, kan formidle min viden til andre og gøre en forskel. Jeg er stadig på vej og ser livets proces som en uendelig rejse, der kræver mod, indsigt og kærlighed.

Udviklingsrejsen går altid gennem vores sår.

Som moderne spirituel lærer, hjælper jeg mennesker på udviklingsrejsen – ind i forbundetheden og kærligheden. Både kærligheden til dig selv og dine nærmeste samt kærligheden til det liv, der leves.

Gennem min undervisning i bevidsthed, frihed, nærvær, og årvågenhed viser jeg vejen til et fredfyldt sind og svarer på din længsel efter et autentisk liv ved at vise dig vejen til og gennem hjertet.

Brobygger mellem det gamle og den ny bevidsthed.

Jeg er brobygger imellem de gamle etablerede systemer og den spirende nye bevidsthed, der tager form omhandlende sammenhængskraft, helheder og balance mellem hoved og hjerte.

Gennem mere end 25 år har jeg inspireret og guidet mennesker til deres inderste kerne af fred. Mit arbejde har vist tusinder af mennesker vejen til kærlighed og visdommen i hjertets intelligens både herhjemme og internationalt, privat og i erhvervslivet. 

Jeg har skrevet  bogen ‘Det Handler om Kærlighed’, udgivet af Lemuel Books.

En dybere vision.

I 27 år har jeg delt liv, vision og virksomhed med min mand Ivan Fruergaard. Efter hans bortgang i marts 2016, viderefører jeg den vision. Min undervisning er således også funderet i Ivans forfatterskab til bøgerne: ”Nærværets kraft – og kunsten at lede sig selv” fra 2010 på Gyldendal Business, og til “Lykken skabes indefra” fra 2012.

Mit arbejdsliv startede som lærer i fransk for Novo Nordisk og AP Møllers shippingskole, efterfulgt af andre undervisnings opgaver. I 2003 valgte jeg at følge mit hjerte og bliver selvstændig.

Jeg har tre børn.

DET SIGER FOLK OM MIT ARBEJDE:

MINE UDDANNELSER

UDMÆRKELSER

2012  Kåret som årets underviser I CONFEX
2012  Kåret af FEMINA som én af Danmarks 100 mest inspirerende og imponerende kvinder.
2013  Fremhævet af magasinet FIT LIVING som én af 10 kvinder, der gør en forskel.

DET HAR JEG LAVET

Jeg har været selvstændig siden 2003 og har som proceskonsulent løst opgaver for erhvervslivet indenfor ledelse – og medarbejder udvikling. Hvis du er interesseret i erhvervsdelen, kan du kontakte mig ved at sende mig en email. I 2013 skabte jeg Hjerteakademiet, som i 2019 ændrede navn til Sophia Instituttet og nu under eget navn. Det er her, jeg underviser i den spirituelle vej og indre forvandling.

MIN BOG

Det handler om kærlighed – ikke mindst om selvkærlighed – så simpelt er det faktisk.

Den ultimative livsguide til alle, der tør kærligheden

Kan man forvente, at et andet menneske kan elske én, hvis man ikke elsker sig selv? … Og måske slæber rundt på en pukkel af destruktive livsmønstre, illusioner om kærligheden og troen på, at det altid er den andens skyld?

* * * * *
Velskrevet og uhøjtidelig, og så er der en god blanding af enkle, effektive øvelser og værktøjer og genkendelige eksempler fra forfatterens eget liv og fra hendes klienter.

Bogklubben Psyke & Sjæl

* * * * *
Chalotte Inannah Fruergaard er indsigtsfuld og kommer til at gøre en fantastisk forskel for mange forhold og mange mennesker med denne bog. Kan anbefales enhver og især de af os, der tumler med kærligheden til os selv og andre fra tid til anden.”

Thomas Rydahl, forfatter

* * * * *

Bogen giver mig på kærligste vis nogle uhøjtidelige og letforståelige redskaber til at erkende mine destruktive kærlighedsmønstre og tilgive mig selv, således at min kærligheden til mig selv og andre nu igen kan blomstre frit. I dag tør jeg kærligheden igen.”
Rasmus Grosell, coach
* * * * *