UDNYT DIT FULDE POTENTIALE
- EN WEEKEND OM MANIFESTATIONENS KRAFT
10.-11. august 2024 i Brande, Jylland

En 2 dags weekend workshop, hvor vi i et trygt rum introduceres til, i teori og praksis, at manifestere det liv, vi inderst inde drømmer om og længes efter. En levende undervisning i at være skaberen af din egen virkelighed – en formel i hvordan du trin – for – trin gør det med dit eget liv.

Lær om

★ Meditationens kraft

★ Følelsernes magt
★ Hvordan du hæver din vibration og frekvens
★ Formlen på at leve et usædvanligt liv, med skaber kraft.
★ Den vigtigste ingrediens for at kunne skabe i dit liv – og meget mere.

Indholdet vil være en blanding af øvelser og teori oplæg. I kurset indgår yoga søndag morgen, du bedes medbringe din egen yoga måtte, samt en lille pude og tæppe til meditationer og afspændinger. (Yogaen er frivilligt, Chalotte guider blid morgen yoga så alle kan være med). Nærmere program fåes på weekenden. I kurset indgår forplejning med lækker vegetarisk mad.

Vi ankommer til Højbo kl. 9.30 til ankomst te og kaffe så vi lige kan lande og så starter undervisningen kl. 10.00..

 

Workshoppen ledes af Chalotte Fruergaard, der med 30 års erfaring i arbejdet med mennesker, i både erhvervslivet og privat, underviser og guider os igennem teorien omkring manifestation, i åndedrætsteknikker og meditationer, med den hensigt at slippe tanker og følelser fra fortiden, danne nye nervebaner i hjernen, og hermed skabe den ønskede forandring i vores liv – indefra.
Hun er et levende eksempel på manifestationens kraft og hendes historie fortæller om flere øjeblikke af transformation og kvanteskift.
 
Chalotte inspireres af Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Pshychoimmunologi, Non-dual psykologi, Kvantefysik og tidligere tiders visdom. Hun er én af krafterne bag den populære podcast “Skab dit nye liv” – om Joe Dispenza metoden. En podcast hun laver sammen med Diana Lilliana Axelsen.

OM HØJBO

Vi skal være på gården Højbo. På gården dyrkes grønsager ud fra de biodynamiske principper. Her mærkes kærligheden til livet i grønne og rolige omgivelser. Vi skal opleve Højbo midt i den frodige sensommer tid og nyde den top lækre biodynamiske mad, kager osv. lavet med kærlighed og visdom.

Der er mulighed for overnatning på gården på en madras i fællessalen for kr. 100, pr. nat, eller alternativt på Airbnb i nærheden.

FORPLEJNING

Vores forplejning er produceret med hænderne, 100% biodynamisk, og lavet med kærlighed med råvarer fra gården.
Den består af:
Lørdag:
🌱 Te/kaffe boller, ved ankomst.
🌱 Frokost, eftermiddagskaffe/te og kage,
🌱 Frugt i løbet af dagen.
🌱 Middag
Søndag:
🌱 Morgenmad
🌱 Frokost,
🌱 Eftermiddagskaffe/te og kage, frugt.

DATO:
10.-11. august 2024

LØRDAG: 9:30-18.00
SØNDAG: 8:30-16.00

PRIS: 
2.700,- inkl. forplejning 

STED:
Højbo, Nordlundvej 105, 7330 Brande.