DET BEVIDSTE PARFORHOLD

Relationen mellem to elskende har til alle tider været tæt på at være det vigtigste for et menneske. Megen personlig ulykke har fyldt hjertet, når kærligheden er gået itu. Tusindevis af sange og oceaner af poesi har reflekteret spektret imellem ulykkelig kærlighed og ovenud lykke.

Derfor er det uhyre vigtigt at vi forstår at værne om det, når vi har det. Da vores fysiske overlevelse ikke længere er afhængig af at vi har en partner, er det endnu mere vigtigt, at vi forstår at skabe den bedste grobund for at vores parforhold kan vokse og blive mere en bare en forsyningskanal (følelser, materielle goder osv.).

Ethvert parforhold, der er baseret på kærlighed har en grundkonflikt og denne er også samtidig forholdets uudlevede potentiale. Hver part bringer til forholdet de uforløste konflikter og tilsammen udgør de en sum, der bliver til et tema.Uden at forløse det tema, sker det ofte at parforholdet opløses, når yngelplejen er overstået.

Hvis I vil vokse og gro ud over Jeres grundkonflikt skal i forstå niveauerne og gå efter dem. 

De er sammenhængende og eksisterer på samme tid, altså skal du ikke slippe det ene for at få det andet. Du skal flytte dig ved at blive bevidst om det i hverdagen og tage behørig handlinger.

NIVEAU 1 - DET NORMALE PARFORHOLD

Parforholdets niveau 1 handler om at vi har en relation for at dække vores behov. Det er gælder både de fysiske og følelsesmæssige behov. En stor del af forholdet er yder styret. 

Et parforhold der strander på niveau 1 indeholder ikke meget kommunikation og der er ofte en fælles følelse af at være adskilte selvom vi er sammen.

NIVEAU 2 - DET REFLEKTERENDE PARFORHOLD

I begynder at forstå at Jeres relation også består af gentagne mønstre – en grundkonflikt. I genkender når den ene part (eller begge), bringer problemstillinger i spil, som ikke handler om selve situationen, men om den personlige fortid. I opdager at Jeres måde at kommunikere på både med og uden ord, reflekterer Jeres grundkonflikt.

I er i stand til at forbedre Jeres kommunikation, igennem at forstå Jeres mønstre og lære at tale sammen på en lyttende og respekterende facon.

NIVEAU 3 - DET VÅGNE - BEVIDSTE PARFORHOLD

Relationen er baseret på muligheden af den, ikke af nødvendigheden af den.

Hver især har I forløst Jeres individuelle essens og fået adgang til Jeres SELV – det indre lys. (Essence Release Journey).

I har en fælles vision og fællesmængden er vigtigtere end at hver Jeres ego bliver pudset af.

Når I bliver fanget i fortidens konflikt tema’er stopper i op og hver især giver I slip på det nødvendige.

I forstår grundprincipperne i det bevidste parforhold; at udvikling er en proces, at Jeg starter med mig selv og Jeg er altid en begynder på et nyt niveau. Jeg er villig til at give slip på alt for at få alt.

I praktiserer ubetinget kærlighed gennem principperne for spirituel kærlighed. Her kan I se mit bud på de vigtigste værktøjer for at vedligeholde det spirituelle parforhold. Klik her

Du er ikke sammen med den du virkelig er sammen med, men den du tror at du er sammen med!

AKTUELLE KURSER

LOVE STARTS WITHIN

ONLINE COURSE WITH EKHART ACADEMY

KÆRLIGHEDENS ALKYMI

WEEKEND KURSUS