RETREAT LESBOS SENSOMMER 2024

YOGA - QIGONG HEALINGS RETREAT
"DET SELVHELBREDENDE MENNESKE"

Retreat på Lesbos med Chalotte og Clauss, med Yoga Qi Gong, Meditation og læring om det selvhelbredende menneske.

Vi har holdt vores retreat i Grækenland siden 2007 og vi glæder os til at byde dig velkommen til denne uge.

Et retreat er en vidunderlig rejseform både i det ydre og især det indre.
En uge, hvor du genoplader batterierne, folder vingerne ud og mærke livet boble i kroppen.
Vi er optagede af både krop, sind og ånd og vores undervisning afspejler denne sammenhæng.

❖ Elsker du yoga, meditation og Qi Gong? 

❖ Trænger du til at mærke livsglæden boble og få ny inspiration eller trænger du til “at være i fred” og langsomt finde din vej? 

❖ Eller vi du bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde.

 – så er ugen for dig ❖

❖ NYT I 2024:

Vi afholder 2 retreats: Tur 1 er for alle, Tur 2 er version 2.0 – en fortsætter uge, for alle, der har været med tidligere på “Det Selvhelbredende Menneske” eller deltaget i Chalottes arbejde med “Det Nye Menneskes Potentiale”
(se datoer i afsnit om praktiske oplysninger).

Retreatet: Det Selvhelbredende Menneske.

Vores undervisning bringer dig indenfor studier af vores menneskelige potentiale i form af, energi, frekvens og bevidsthed. Lær om hjernen, placeboeffekten, neurokemi og din egen skaberkraft. Lær at tune din energi til at styrke din krop og dit sind.

Gennem kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, og teoretiske oplæg, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Morgen sessions med meditation efterfulgt forfriskende Qi Gong.

Vi starter hver morgen med en meditation efterfulgt af skøn energigivende og henførende Qi Gong. Herefter indbydende brunch serveret på Mileljas terrasse med udsigt over byen.

Fordybende aften sessions efterfulgt af gåture til havnebyen Molivos.

Aften-sessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene.

Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen. 

 

En uge hvor du kan “være i fred”, være langsom og komme hjem som et nyt menneske.

Stilhed og egen reflektion er en betydningsfuld del af retreatet. Du modtager en logbog til reflektioner og vi indlægger sekvenser af stilhed i løbet af dagene.
 
Velkommen til en uforglemmelig uge  i Grækenland!
Kærligst Chalotte & Clauss

❖ MILELJA RETREAT CENTER:

Vi bor alle på Milelja Retreat Center. Et Center, der har været brugt til retreats og kurser i de sidste 25 år. Området er vores med adgang til Shala, skøn pool. hot tub, terrasser og skøn have.
Værelserne er forskellige i størrelse og pris. (Se info længere nede på siden).

DAGLIGT PROGRAM

Vi starter dagen ved solopgang meditation & Qi Gong, enten i shala’en eller under åben himmel. Herefter serveres der en dejlig morgenbrunch med kaffe og te. Derefter er der enten undervisning på programmet eller fri eftermiddag.

Der er rig mulighed for at bade, gåtur, spise frokost i byen, nyde solen, eller sidde i stilhed. 
Sidst på dagen mødes vi til afspændende yoga.
Om aftenen spiser vi på en af områdets dejlige restauranter.

❖ Endeligt program fås ved ankomst

GLIMT FRA UGEN

MERE OM INDHOLDET AF DET SELVHELBREDENDE MENNESKE

Undervisningen handler om de nyeste videnskabelige opdagelser, om hvor meget vi mennesker i virkeligheden består af bevægelig energi og vibration, og hvor lidt vi er psyke og fastlåste identiteter.

❖ Det betyder, at vi kan arbejde med os selv på en helt ny og forfriskende måde, at vi kan få ubalancer/traumer/programmeringer ud vores krop og sind, ved at forstå energiens bevægelser.
Vi kan blive selvhelbredende mennesker, med evnen til ikke blot at helbrede os selv, men at påvirke den virkelighed, vi omgiver os med.

❖ I ugen har vi tid til at gå dybt i denne visdom. Hver dag dykker vi ned i et emne, forstår det og i løbet af dagen undersøger vi det på vores egen krop. Derudover arbejder vi med yoga og Qi Gong, som praksis for kroppen og meditation til at åbne for energierne.

❖ Vi ved, at positiv forandring sker, når du er fredfyldt og derfor sørger vi for, at du kommer ned i gear, bliver afspændt i både krop og sind.

DINE UNDERVISERE

CLAUSS MATTEO JULIAN GYLLUN

Clauss arbejder som QI Gong instruktør, underviser i 5 element teorien og er Zen Shiatsu Terapeut. Gennem en opmærksomhed af kroppen og sindet kan vi lære at tolke de signaler, som kroppen sender, og forstå reaktionerne og hvad der skal til for at skabe balance. Ved at skabe bevidsthed, kan du forlade og transformere gamle mønstre, så de ikke længere har klister på sig. Du kan læse mere om Clauss her: www.copenhagenshiatsu.com

CHALOTTE FRUERGAARD

Chalotte er lærer i energi bevidsthed, yoga/meditationslærer og relationscoach. Siden 2007 har hun afholdt retreats i både Grækenland og Spanien. Hun inspirerer og guider mennesker til deres inderste kerne af fred. Hendes arbejde har vist tusinder af mennesker vejen til kærlighed og visdommen i hjertets intelligens både herhjemme og internationalt. Hun er forfatter til bogen ‘Det Handler om Kærlighed’ (Lemuel books). Kåret som årets underviser i mindfullness. www.chalottefruergaard.dk

PRAKTISK

❖ DATO:
Tur 1
25. aug. -1. sept. 2024
Tur 2 (fortsætter gruppe)
1. sept. – 8. sept 2024
 

❖ PRIS:
3.500,- Prisen inkluderer ca. 30 timers undervisning, samt  fri adgang til the/kaffe.
Dertil kommer flybillet og ophold. 

❖ OPHOLD:
Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Der er et begrænset antal værelser i hver kategori, så fordelingen af værelser er efter “først-til-mølle” princippet.

Betaling af værelset sker ved ankomst.
Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse.
 
Afbestillingsbetingelser: Depositum kr. 1.000,-  refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.
 
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat,  arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
 
Depositum: kr. 1000,- din forudbetaling for at sikre dig en plads. Restbeløbet indbetales senest 4 uger før afrejse.

Ved afbud tidligere end 2 måneder før afgang refunderes forudbetalingen. Herefter refunderes forudbetalingen ikke.

 ❖ Flybillet

Du booker selv fly gennem Apollo.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til dette.

Flybillet finder du hos Apollo:
https://www.apollorejser.dk/fly

DELTAGERNE SIGER:

”For mig var kurset et vendepunkt i mit liv, og vel nok min bedste “ferie”  Hanne

 
”Dette skønne kursus holder alt hvad det lover- og så lidt til.. lige præcis det der ekstra og særlige, der gør at jeg selvfølgelig skal med igen. Kom hjem med stor ro. Charlotte formår at skabe den fine balance mellem undervisning, yoga, meditation, samvær, indsigt og fordybelse”.  Annett
 
”Med kompetence og erfaring blev jeg guidet igennem en uge i høj klasse, hvor jeg med kærlighed og rummelighed fandt ind til min egen indre fred. Jeg er dybt taknemmelig. Retreatet åbnede op for min energi til livet og til at leve med det som er. Tusinde tak for en helt igennem kompetent guiding til krop og sjæl”. Karin
 

“Retreatet i Grækenland var en GAMECHANGER. Både samhørigheden med holdet og yogaen som var helt fantastisk. Men også den læring vi fik, det var HELT fantastisk. Det var den største gave, jeg kunne give mig selv”. Marika Johnson

“Det smukkeste retreat, holdt af de mest velmenende kvinder med hjertet på rette sted. De vil det bedste for alle og det gennemsyrer hele oplevelsen. Så kærligt men også ambitiøst på den måde Charlotte brænder for at dele sin viden om, hvordan vi alle er viklet  ind i gamle programmeringer, som holder os i smerte og drama – tidlig lærdom som med bevidsthed kan aflæres. Det var dybt berigende og jeg savnede at være der igen det øjeblik jeg var kommet hjem!”, Mette Wienberg