Instituttet for vågen bevidsthed

Bliv Spirituel Vejleder med Sophia Instituttet

Er du terapeut eller anden behandler og ønsker du at bringe spiritualiteten ind i dit arbejde med klienter?  Vi tilbyder en helt ny spirituel, faglig efteruddannelse, som åbner din bevidsthed, giver dig værktøjer og indsigter og sætter retning på, hvordan du bruger det i dit klient arbejde som Heart Counselor. *KT – Kærlighedens Termostat, er en banebrydende og  transformerende metode, udviklet af Chalotte Inannah Fruergaard. Metoden går bagom både psyke og personlighed rigør sjælspotentialet. 

10 mdr. – 2 retreats – 5 weekend moduler – webinarer – coaching

Pris: 31.445 kr.*

Heart Counselor

Arbejdet som Heart Counsellor handler om, at være i stand til at møde enhver smerte, enhver lidelse og enhver følelse direkte. Bryde igennem ethvert tankespind. Uddannelsen læner sig op af traditioner og teorier som: Non dual psykologi (læren om enhed), kognition, ontologi, systemteori, shamanisme og epigenetik. 

Det handler om, at erfare og direkte opleve din dybeste sandhed. Den er i ethvert menneske og er det vi alle søger gennem vore tanker, følelser og adfærd. Der med vil du kunne trække på dén kraft i dit samvær med andre mennesker, både privat og professionelt.

The Heart Healing Journey

The Heart Healing Journey (Kærlighedens Termostat®), metoden, der åbner hjertet og healer i overensstemmelse med din indre kerne og dit ypperste potentiale – Spørge/lytte teknikker, der bringer mennesket i kontakt med indre fred og essens – Effektive meditationer, der forbinder dig til din essens – Nyeste teorier indenfor kvantefysik, epigenetik og læren om at VÆRE – Kropsbevidsthed og erkendelser gennem arbejde med kroppen – Egen praksis efter hjertets intelligens – Egen praksis efter hjertets 5 kvaliteter – Satsang – mødet med sandhed efter østens visdoms traditioner – Stilhedsprincipper – Øvelser og metoder, der åbner op for den dybe iboende sandhed, der ligger i ethvert menneske – En HeartCounselor© værktøjskasse du kan bruge i dit klient arbejde og i alle andre relationer.  

Undervisningen er helhedsorienteret og bevæger sig rundt om arbejdet med frigørelser af personligheden (krop, tanker, følelser) og arbejdet med bevidsthed og ‘space’ (det non-duale, i kvantefysikken kaldet ‘feltet’). Den giver dig en evne til, og en erfaring i, at navigere i begge verdener. 

Heart Counselor© Uddannelsen giver dig :

 
  • Certificering til Heart Counselor
  • ‘Kærlighedens Termostat®’ som udviklingsværktøj
  • Retten til at bruge ‘Heart Healing Journey’ i dit terapeutiske arbejde.
  • Lærer dig at åbne dig for og leve i den spirituelle intelligens & hjertets intelligens.
  • Lærer at guide andre fra frygt til kærlighed på alle områder af livet
  • Lærer at bistå andre i deres udviklingsproces af hjertet.
  • Giver dig værktøjer til at frigøre sjælspotentiale, både dit eget og andres.
  • Giver dig erfaring og indsigt i kvantefysik og epigenetik, så du frit og kompetent kan bruge det i dit arbejde  
  • En spirituel erfaring, uanset hvilket niveau du starter på
  • En fred og selvfølgelighed med det spirituelle landskab, som det grundlæggende menneskelig potentiale
  • Et forstærket ordforråd omkring udvikling og spiritualitet
  • Evnen til at skelne, hoved fra hjerte og handle i overenstemmelse dermed
  • Lærer at mestre forskellige åndedræts – og meditationsteknikker, der healer kroppen og frigører den spirituelle intelligens
  • Giver dig teknikker og øvelser, både kropslige og kognitive til at arbejde med hjertets kraft

En af de primære hensigter med programmet er, at åbne sig for, at opdage kraften, visdommen og hjertets vej hos dig selv, i kontakten med andre. For når det sker, videregives det helt af sig selv. Samtidig arbejder vi med, hvordan man præcist guider andres bevidsthed ind i dem selv, fremfor at give dem værktøjer og råd til at blive bedre og mere succesfulde i det ydre.  

Hvor foregår uddannelsen?

Retreats: 

Både åbnings – og certificerings retreatet foregår på et dejligt retreat et centralt sted i Danmark. Vi finder et sted, der rummer ro og rum til at udfolde vejen vi sammen skal gå. Et vidunderligt fredfyldt sted. Ved tilmelding får du nærmere besked om hvor dit retreat skal foregå.

Weekend moduler: 

Alle weekend moduler foregår i centrum af København, i skønne lyse lokaler hos, Center for Indre Respons, Købmagergade, 55 3.sal, 1150 København. Det ligger 3 min. gang fra Nørreport, så det er nemt at komme med off. transport. Alternativt kan du parkere i p-kælderen på Israels Plads. (søndag er gratis parkering).

Hvem tager Heart Counselor Uddannelsen?

Heart Counselor Uddannelsen er for dig, der gerne vil vide mere om bevidsthed, hjertets intelligens, spiritualitet, essens, hjertets kvaliteter og som ønsker at integrere dette i dit faglige virke. Det er for dig, der gerne vil guide og vejlede hjertets vej, hos dig selv og andre.

På uddannelsen gennemgår vi forskellige traditioners tilgang til den spirituelle vej og selvudvikling. Du lærer forskellige meditationsteknikker og indre øvelser, der åbner for den bevidsthed, der er kernen til dyb forandring og sjælefred. Du får træning, værktøjer og metoder til at udfolde, fordybe og grounde dig selv i den iboende indre fred, som er fundamental for, at kunne hjælpe andre til at finde samme fred.

Du får direkte oplevelser af fænomenet space, bevidsthed og indre kerne, samt værktøjer til at opbygge en praksis. En praksis, der sikrer en dybere og dybere forankring i dig selv og din spiritualitet. Dette gør dig til en holistisk behandler/terapeut, med kompetencen til at frigøre sjælspotentialet hos dig selv og dine klienter. Du bliver indført i, og lærer at mestre metoden ‘The Heart Healing Journey’. En banebrydende metode, der er udviklet og skabt af Hjerteakademiets grundlægger Inannah Fruergaard. Metoden skærer ind til benet, af menneskelig lidelse og frisætter den enkelte til at leve direkte fra sin essens.

På Heart Counselor Uddannelsen, vil du lære forskellen imellem psyken og bevidstheden. Når du selv forstår forskellen, vil du blive i stand til at vise den til andre. Det er en unik og skelsættende nøgle, til frigørelse.

optagelses krav

Du har en terapeutisk uddannelsesbaggrund (psykoterapeut, psykolog, coach, sexologer mv.). Læs om mulighed for merit længere nede på siden.

pris & praktik

Pris: 31.445 kr.* Early Bird 10% rabat inden 31. august '19

opbygning

Varighed: 23 jan 2020– 25.okt.2020 Retreats foregår fra torsdag-søndag Alle weekend moduler: lør/søn: kl. 09.30 – 17.00. Uddannelsen varer 10 mdr. og afsluttes med en certificering som Heart Counselor© .

Hvad kræver det af mig?

Som spirituel guide og Heart Counselor kan du kun tage et andet menneske med til de højder, du selv har besteget og de dybder, du selv har mødt. Derfor forudsætter uddannelsen at du selv går vejen.  

Grundlæggende handler det om, at overgive sig, at åbne sig op for det ukendte, at give slip, at stoppe, at modtage, at skabe.  

Din egen praksis består i at praktisere disse områder, samt udvikle hjertets 5 kvaliteter, meditation og essensarbejde.  

En certificeringsproces, afslutter uddannelsen. Du skal regne med klientarbejde mellem modulerne efter 2. weekend. Uddannelsen indledes og afsluttes med et internat. De resterende moduler er fordelt på weekender og web møder.  

Optagelse: For at optages på uddannelsen skal du udfylde et ansøgningskema. Endelig optagelse er først gyldig, når du har fået bekræftet din ansøgning.

Chalotte Inannah Fruergaard

Grundlægger af Sophia Instituttet og skaber af Heart Counselor Uddannelsen.

Uddannelsens opbygning

 

  • Åbnings retreat 
  • 5 weekend moduler
  • Web undervisning
  • Egen praksis
  • Gruppe træning
  • Træning med klienter
  • Certificerings retreat
 

 

Pris & Praktik

Samlet pris inkl. retreats & certificering 31.445 kr.* 

10% EARLYBIRD RABAT frem til 31.aug. 2019, samlet uddannelsesbetaling:

28.300 Kr.

Ved tilmelding betales et depositum på 5.000 kr. der sikrer dig pladsen. Det resterende beløb kan enten betales på en gang inden opstart, eller afdrages efter aftale.  

Som selvstændig kan du trække uddannelsen fra som efteruddannelse.  

*Prisen er inkl. ophold på retreats, men ikke transport til undervisningstederne. På weekends serverer vi kaffe, te & snacks.

Åbnings retreat: Torsdag d.23. jan. (kl. 17.00) – søndag d. 26. jan. (kl. 15.00) 2020

1. modul: 22. – 23. februar 2020

2. modul: 28. – 29. marts 2020 

3. modul: 16. – 17. maj 2020

4. modul: 27. – 28. juni 2020 

5. modul:  5. – 6. sept. 2020

Online session 13. juli 2020 kl. 19.00-20.30

Online session 13. aug. 2020 kl. 19.00-20.30

Certificerings Retreat:

Fredag den 23. okt. 2020 – søndag den 25. okt. 2020

Scholarship

Scholarship – det er muligt at opnå fuldt eller delvist scholarship til uddannelsen (dog ikke retreat ophold). Skriv en ansøgning (begrænset antal scholarships).

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

“Jeg er halvvejs på uddannelsen som Heart Counselor, jeg laver allerede kærlighedstermostater på mine klienter. Den feedback jeg typisk får er: ” Du har lært og givet mig mere forløsning på en time end jeg har fået gennem flere år hos min psykolog, hvorfor har jeg ikke mødt dig før, du kunne have sparet mig for mange tusinder af kroner og lidelser? ” 

Det er et magisk øjeblik, hver gang jeg hjælper mennesker i gennem til kærligheden. Min bedste investering”.  

Flemming Bogø sexolog & psykoterapeut

 

“Det smukkeste, stærkeste og mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. TAK”

Lis Kroghsbo, Cand.pæd.psyk.  

Følg vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og inspireret!