Det betaler sig BIG TIME!

Med det nye år lige om hjørnet er vi mange, der begynder at fokusere på fremtidige drømme, mål og ønsker for vores liv. Jo mere energi du kan give til en drøm eller et mål (jo mere det betyder for dig), jo større sandsynlighed er, der for at det går i opfyldelse…

Det er rigtigt men hvad så, hvis det føles helt modsat? 2020 har givet plads til reflektion om det liv vi lever – gør vi det rigtige? Vores forandrede hverdag giver plads til, at de dybe spørgsmål kommer på bordet: Hvor er jeg på vej hen? – hvor kommer jeg fra? og hvad skal jeg?

Det er spørgsmål, som jeg har stillet mig selv igen og igen. Svarerne har altid peget på det samme omend de har haft forskellige aldre og udtryk.

Da livet tog en drejning for mig for 4 år siden, da jeg blev alene, følte jeg mig i lang tid som et offer for livet og derefter som en fejltagelse. Jeg havde selvfølgelig svært i starten ved at se noget som helst postivt, det er indlysende. Men på et tidspunkt begyndte det at pege på mig selv som bremseklodsen i min fremtidige lykke.

Jeg indså, at hvis jeg skulle finde lykken igen skulle jeg fjerne foden fra bremsen og blikket bagud og stedet kigge op og fremad. Jeg begyndte skridt for skridt. Jeg startede med at arbejde med grundtanken om at jeg er et offer, så den næste negative overbevisning og så videre derfra.

Der er nok bevis i verden nu for at vi er medskabere af den virkelighed vi befinder os i. Det er på godt og på ondt. Dét du har foran dig, har du således været medskaber af. 

Du kan ikke styre, hvad livet bringer dig, men du har 100% indflydelse på hvordan du vil lade dig påvirke af det.

Ja, det er hårdt arbejde først at skulle se sig selv i øjenene og derefter skulle arbejde på de indre planer for at vende bøtten. Men det betaler sig – BIG TIME – det er jeg og mit liv et levende bevis på.

Jeg har efterhånden lært af erfaringen at:

– Min manglende tro på mig selv, skaber dårligt energi flow omkring penge.

– Min manglende selvkærlighed skaber dårlige relationer og kærester, der ikke holder.

– Min manglende tillid til andre mennesker skaber afstand til andre mennesker, dem jeg har i mit liv og dem jeg kunne møde.

Hvis du ikke forstår mekanismen og opdager din egen andel i det, bliver det ved med at gentage sig. Heldigvis er det aldrig for sent at starte og i det øjeblik du er påbegyndt din rejse mod forandringen begynder ændringerne. Det, jeg har lært allermest, i mine mange forsøg på at forandre og skabe nyt, er at forandring SKAL komme indefra først og at det handler om at forandre min VÆREN; altså hvem jeg ER og den måde jeg går til livet på. Det viser sig tydeligere og tydeligere.

Nu er 2020 ved at runde af og sikken et år! Den sidste tid er perfekt til at kaste et ærligt blik på året, der gik. At få smidt det over skulderen, du ikke længere vil bære på, anerkende det gode og kigge ind i et åbent 2021.

Ingen i hele verden havde en anelse om at 2020 ville blive som det blev – ej heller kan vi beskytte os mod 2021’s overraskelser, men vi kan tune os selv og skærpe vores indre univers så vi kan møde det ydre med mod og nysgerrighed.

Her er et bud på hvordan det kan gøre:

I mange år i mit ægteskab, sluttede vi hvert år med et tilbageblik, og en oprydning eller nærmere en afrunding af året der var ved at rinde ud.

Vi kiggede ikke kun på det, vi havde opnået i det materielle, hvor mange rejser vi havde været på og hvor meget, vi havde opfyldt vores to-do lister.
Vi kiggede også på, hvem vi havde VÆRET (ikke mindst IKKE VÆRET) og det ELSKEDE jeg. Vi var bundærlige, det skulle vi, ellers virkede magien ikke. Mange ting blev vendt sagt og ryddet op i. Det var nogle gange hårdt, men så skønt bagefter.

Derefter kiggede vi hinanden dybt i øjnene, og enten gav vi blot slip på det, der var gjort eller ugjort. Vi undskyldte måske overfor hinanden over de løfter, der ikke blev holdt.  Af og til skulle der tilgivelse til.

Det føltes fuldstændig som at kigge ud i haven, med alle de smukke planter, der var groet, sået, spirende og visne. Og så også se ukrudtet ind imellem.

Det blev tydeligt hvad der var ukrudt og hvad der skulle bestå og vi kunne hive det op med rødderne.

Sikken en luft der blev i mellem os og foran os.

Til slut kiggede vi ind i det nye år og besluttede os hvem vi ville VÆRE og så derefter hvad vi kunne ønske os, der skulle ske.Vi var kreative og skrev det ned og hængte det på døren i kosteskabet.

Videnskaben kalder dette loven om tiltrækning, kvante feltet, quantum field m.m. En viden, der løfter vores evner til et helt nyt niveau. Magien ved processen er lige så stærk, hvis du laver den med dig  selv. Det handler om DIG.

Glædelig højtid og velsignet NYT år.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.