You are currently viewing Når kærlighed bliver en kliché

Når kærlighed bliver en kliché

Er du ved at brække dig over sætninger som:  “Kærlighed er svaret”, “Elsk dig selv”, “Det handler om kærlighed”, “Elsk andre som du elsker dig selv.” De fremstår som sukkerglaserede klicheer. 

Paradokset er at det indeni i dig, er det største ønske; at kunne opnå bare én af disse åbenbaringer i dit liv. 

Konflikten opstår, når vi lever et liv, der kommer fra vores sårede selv, vores adskilte selv, der er farvet af vores indre sår både de personlige men også de nedarvede og dem, der ligger i vores genetiske slægt. 

Hvordan kan jeg elske andre, som jeg elsker mig selv, når jeg ikke elsker mig selv? Det harmonerer ikke inde i vores psyke og det er måske lige præcis der, problemet ligger. 

Vi har alle oplevet sjæls tab, kollektivt og personligt, og vi har lidt og mistet vores uskyld.  Med uskyld mener jeg troen på, at vi er elsket, som vi er, at vi bliver passet på og at universet vil os det godt. Med sjælstab mener jeg at at vi har grundet en oplevelse i barndommen har mistet troen på at vi er fuldendte og derfor kan vores sjæl ikke skinne igennem. I stedet Vi har etableret en indre overlever, for at undgå at møde smerten igen. Det er den selv samme smerte, der forhindrer os i at opleve de iboende, indre højder af kærlighed. Istedet forsøger vi at råde bod på det uden for os selv.

Det var netop et sådant tab, der sendte mig afsted på min rejse tilbage til mig selv. På min vej blev min største læring at indfange og forstå den indre vision i den nedre verden af vores fortid og den helt tætte forbindelse til den øvre verden, mulighederne i vores bevidsthed. Jeg forstod, at selvsamme sår forankres i laveste bevidsthed og spærrer vejen for udvikling. Jeg lærte at kunne skabe forandringer og sammensmeltninger mellem sjæl og skæbne, imellem fortid og fremtid.

At tage den rejse hjem og ind i dig selv, giver dig mulighed for at genvinde din uskyld, gennem visdom. At genetablere det ituslåede imellem din sjæl og din psyke. Du genvinder din mistede lidenskab, livskraft og genfinder din skæbne som et levende kærligt væsen, hvis højeste mulighed er at give og modtage kærlighed gennem sine handlinger. 

At rydde op i din fortid, at forstå dig selv som et multi dimensionelt væsen, som en kærlighedsmagnet, rydder bordet of giver dig nøglen til uanede muligheder i dit liv. Det lukker fortiden og skaber fremtiden med visdom og indsigt og giver dig muligheder, du aldrig havde turde drømme om. 

Når du forstår hvorfor, er vejen tydelig. 

I de sidste 25 år har jeg arbejdet med hundredevis af klienter og har set at dyb helbredelse kan finde sted, når mennesket går en helingsvej, der også inkluderer en rejse ind i det indre for at restaurere den tabte sjæls del og at genetablere kontakten til det større, til kraften i dig selv. Denne rejse har sine rødder i ældgamle mystiker traditioner som NON dual psykologi og shamanismen samt neurovidenskaben og kvantefysikken, derfor gør det den højaktuel for det moderne liv.

Med andre ord med alt det videnskabelige og ældgamle helbredelses metoder i fokus kan mennesket nu skabe og flytte bevidsthed til helt nye og uhørte niveauer. Det gælder både i vores familier og parforhold, hvor vi kan være sammen om en fælles vision og vokse sammen, når vi ikke længere skal bekæmpe hinanden.

Det betyder at vi som mennesker ved at slippe vores mønstre fra fortiden kan skabe en ny fremtid.

Som min egen mor altid sagde til mig “adel forpligter”, det har altid fulgt mig. Hvis du har muligheden bør du tage den. Du har nu muligheden, som menneske, for at skifte fra et liv i overlevelse til et liv med høj bevidsthed med uandede muligheder – så gør det, der skal gøres.

Kærligst
Chalotte Inannah

Her kan du læse mere om metoden Essence Release Journey: https://chalottefruergaard.dk/essence-release/

Vil du med på mit weekendkursus, Kærlighedens Alkymi, der handler om denne proces kan du læse mere her: https://chalottefruergaard.dk/kursus-om-kaerlighed-og-relationer/

Vil du have personlige samtale eller mentor forløb kan du læse mere her: https://chalottefruergaard.dk/individuelle-forloeb/

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.